BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Dec 22, 2011

Hati seorang wanita

Sensitif
bukan bermaksud suka merajuk.. tetapi cuma nak bermanja dan mendapatkan perhatian..
Cerewet
bukan bermaksud FUSSY tak tentu hala.. cuma wanita ini sukakan ketelitian.. cermat.. dan kadang-kadang teringin juga lelaki mengikut kata-katanya sekali sekala..
Halus
bak sutera halus, cantik, mulus, lembut dan mudah tercarik dan koyak.. walaupun sorang wanita memaafkan seseorang yang lain atas sebab kesalahan, biasanya wanita akan ingat kesalahan tersebut untuk dijadikan sebagai pengajaran.. bukan sebagai DENDAM.. faham !!
Ikhlas
ikhlas seorang wanita tidak perlu diragui.. yeah !!
Korban
wanita sanggup berkorban apa sahaja untuk seseorang yang disayangi, ibubapa, anak-anak dan suami.. wanita amat tabah..
Prihatin
sentiasa memerhatikan keadaan sekeliling.. 
Manja
walaupun dia adalah seorang wanita yang pandai berdikari, naluri seorang wanita masih lagi tetap seorang wanita.. suka bermanja hanya kepada insan yang bernama lelaki, namun juga sesama kaum.. bukan gatal.. tetapi lumrah..
Ego
wanita yang terlalu sayangkan kekasihnya sanggup menolak ketepi egonya apabila bersemuka dengan yang dicintai..
Cinta
cinta pertama bagi wanita adalah yang paling dalam dan tulus..
Seks
seks bukanlah segala-galanya buat wanita sebab wanita diciptakan dengan 9 nafsu dan 1 akal.. nafsu yang banyak tak tertumpu pada satu saja.. lelaki pula dijadikan dengan 9 akal dan 1 nafsu.. fungsi lelaki adalah membimbing wanita dan bukan menghanyutkan..


peranan lelaki dalam kehidupan wanita adalah sebagai pelindung dan bukan sebagai pemusnah.. wanita diciptakan oleh ALLAH swt dari tulang rusuk kiri dan untuk dipeluk dan dimanja, bukan untuk dikasari.. maka lelaki haruslah memahami hati dan perasaan wanita..

^_^v