BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Dec 21, 2011

6 perkara yang lelaki cari dari seorang wanita...

Lelaki ingin wanita yang boleh berikan rasa cinta pada mereka
Lelaki sebenarnya ingin mencintai wanita yang mencintai dirinya berbanding mencintai wanita yang tidak mencintai dirinya.. Jika anda berjumpa lelaki yang anda suka, anda berikan dia rasa cinta, nescaya peluang anda untuk miliki cintanya adalah lebih luas..
Lelaki ingin cari wanita yang menarik
Definisi wanita yang menarik adalah berbeza bagi setiap lelaki.. namun, mereka sentiasa mencari wanita yang menarik di mata mereka untuk di jadikan pasangan..
Lelaki ingin cari wanita yang cantik dimata mereka
Lelaki sentiasa mahukan wanita cantik dalam hidup mereka.. namun, cantik juga adalah perkara yang subjektif dan berbeza pendapatnya bagi setiap lelaki.. jika ada lelaki memilih anda jadi temannya, percayalah anda adalah wanita tercantik dimata dia..
Lelaki ingin cari wanita yang setia
Lelaki sentiasa berimpikan memiliki wanita yang setia.. bagi mereka, wanita setia adalah aset paling berharga kerana wanita itu akan berada disamping mereka ketika susah dan senang..
Lelaki ingin cari wanita yang yakin pada dirinya
Lelaki akan memilih wanita yang paling percaya pada dirinya.. bagi seorang lelaki, kepercayaan dan keyakinan dari wanita yang mencintainya adalah penting.. bagi mereka, wanita yang yakin pada diri mereka akan membuatkan mereka lebih bersemangat..
Lelaki suka wanita yang berfikiran terbuka
Sekarang adalah zaman moden dan berfikiran terbuka antara kriteria yang dicari oleh lelaki zaman sekarang.. bagi mereka, wanita yang berfikiran terbuka lebih senang untuk dijaga dan dibelai..

^_^v

5 comments:

wokie dokie... said...

nape msti lelaki cr pompuan...
nape x pommpuan ingain kan lelaki.. aikkk ape awe tulis tah..
sje nk myemakkan kumen.. bahaha

Nadya Joe said...

hahahahah...nanti2 ea...

wokie dokie... said...

-___-

wokie dokie... said...

err nape awe punye comment nk kne approve dlu? k nadya x yh pon... alaa blog ni poning la

Nadya Joe said...

kan... bhahhahaahhaahhhah